Malaysian citizen that loves cat, food, fishing, outdoor activites and fitness. Full time IT Programmer, Part time blogger.

Kekucing Awang

Kekucing Awang

Perjalanan Hidup Milo

PitaPata Cat tickers

Happy birthday Awang Hafiz

Semalam genaplah umur aku 28 tahun. Tiada sebarang majlis sambutan.. Sama seperti hari-hari yang lain. Cuma untuk menghargai diri sendiri, aku dengan gigihnya menghadiahkan dirikan jam G-Shock yang dibeli di Sg Wang. Dan kebetulan hari tarikh hari lahirku berdekatan dengan adik bongsu ku.. So aku belikanlah sekali satu untuk dia.. Ya, aku memang abang yang mithali.. Ahahahaha.

Putih tu aku punye.. merah bagi adik aku

Niat hati nak beli yang green edition, sekali tanya harga mak aih.. hampir2 RM800... tak mungkin aku perabih duit gaji aku just utk beli jam rm800.. No no no.:ikut tone lagu Amy Winehouse:

Aku rasa ni first time aku beli barang yang mahal-mahal camni. Ye la dulu time kecik-kecik mana mampu nak beli yang harga ratus-ratus camni.. paling standard jam aku ada pun cap QQ tu.. Tapi maybe aku beli benda-benda camni setahun sekali jek kot.. Kalau tetiap bulan nak beli barang luxury.. makan maggie je la gamaknya aku tetiap hari.

p/s: Minta maaf sebab lately blog aku tak betul sikit.. ada malware menyerang.. moral of story.. sentiasa pantau komen yg masuk dlm blog.

2 comments:

Sufia Mahzan said...

Happy birthday, Hafiz!

Aku pun setahun sekali beli benda yg mahal..reward utk diri sendiri :)

Awang Hafiz said...

thanks sufia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My G7

1. Gunung Tahan (7,186') - Banjaran Tahan, Pahang (Finished)
2. Gunung Korbu (7,162') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
3. Gunung Yong Belar (7,156') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
4. Gunung Gayong (7,129') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
5. Gunung Chamah (7,119') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
6. Gunung Yong Yap (7,110') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
7. Gunung Ulu Sepat (7,089) - Banjaran Titiwangsa (Finished)

My Graduated G

- Gunung Kinabalu, Kota Kinabalu
- Gunung Datuk, Rembau
- Bukit Tabur, Melawati
- Gunung Nuang, Hulu Langat
- Pine Tree Hill, Bukit Fraser
- Gunung Yellow & Pass, Cameron Highlands
- Gunung Brinchang, Cameron Highlands
- Gunung Stong, Gua Musang
- Twin Peak, Bukit Fraser
- Gunung Arong, Mersing
- Gunung Berembun, Terengganu
- Gunung Duri, Ringlet
- Gunung Gerah, Grik
- Gunung Bilah, Grik
- Gunung Semangkok, Bukit Fraser