Malaysian citizen that loves cat, food, fishing, outdoor activites and fitness. Full time IT Programmer, Part time blogger.

Kekucing Awang

Kekucing Awang

Perjalanan Hidup Milo

PitaPata Cat tickers

Yeah, aku menang contest Cik Qila!

Salam semua,

Alhamdulillah, tak sangka rezeki. First contest yg aku join (dan satu2nya contest yang aku pernah join buat masa nie), tak berakhir dgn tangan kosong. Contest cipta header utk Blog Cik Qila.

Aku dapat no. 3 di antara berpuluh2 blogger yg join.

Ini ler header ciptaan pakcik Awang.


Seperti dijanjikan, aku nak hadiahkan shawl chiffon ni kat adik perempuan aku yg nak bertunang 25hb nie.. Tapi kalau dapat lambat, takpe la, mmg aku akan bg dia pun, sape lagi aku nak bagi kan.. :P

Thanks again tu cik Qila yg comel sebab anjurkan pertandingan ini dan pilih Awang sbg salah seorg pemenang bertuah. Kalau nak tgk pemenang2 yg lain, leh klik sini.

14 comments:

Ayuni said...

Tahniah!!!!

Awang Hafiz said...

thanks ayuni.. :)

erleena said...

gile comel header tu kowttt :DD suke..mg patot mng!congrates :)

qilarazak said...

mungkin akan dapat lambat kot. sebab tak sume bagi lagi alamat masing2 :(

Awang Hafiz said...

@erleena: thanks.. rezeki terpijak ni.

@qila: takpe2, take ur time k. :)

SyedGraphiX said...

wahhh, lawa la header tu. tp, kecik je. x fix. hehe.

Awang Hafiz said...

@syed: kecik ni sbb dh resize ;)

Zura said...

waaahh..tahniah...

wahida said...

congrate bro! first time join dah menang...fuiyoooo...

Lulu caldina said...

Tahniah..

man yusoef said...

wah bestnya...aku ada gak join contest...tapi so far tak de yg mengena lagi...sedih btol..huhu

Awang Hafiz said...

zura, wahida, lulu: thanks semua :)

man: haha, itu namanya belum ada rezeki man. nnt cuba lagi yek.

fazye said...

congrats ! =)

Kyra said...

eee come laaa header ni.
kyra tak reti buat jeader oh
btw congrates :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My G7

1. Gunung Tahan (7,186') - Banjaran Tahan, Pahang (Finished)
2. Gunung Korbu (7,162') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
3. Gunung Yong Belar (7,156') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
4. Gunung Gayong (7,129') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
5. Gunung Chamah (7,119') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
6. Gunung Yong Yap (7,110') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
7. Gunung Ulu Sepat (7,089) - Banjaran Titiwangsa (Finished)

My Graduated G

- Gunung Kinabalu, Kota Kinabalu
- Gunung Datuk, Rembau
- Bukit Tabur, Melawati
- Gunung Nuang, Hulu Langat
- Pine Tree Hill, Bukit Fraser
- Gunung Yellow & Pass, Cameron Highlands
- Gunung Brinchang, Cameron Highlands
- Gunung Stong, Gua Musang
- Twin Peak, Bukit Fraser
- Gunung Arong, Mersing
- Gunung Berembun, Terengganu
- Gunung Duri, Ringlet
- Gunung Gerah, Grik
- Gunung Bilah, Grik
- Gunung Semangkok, Bukit Fraser