Malaysian citizen that loves cat, food, fishing, outdoor activites and fitness. Full time IT Programmer, Part time blogger.

Kekucing Awang

Kekucing Awang

Perjalanan Hidup Milo

PitaPata Cat tickers

Jualan Buku Big Bad Wolf 2012


Hari ini aku ke Jualan Buku Big Bad Wolf yang berlangsung di Mines Convention Centre. Alhamdulillah hari ini mereka yang hadir tidak seramai semasa "36 hours non stop" hari tu. Rata-rata yang aku baca dari FB, mereka yang hadir pasti akan menghabiskan lebih dari RM100 untuk membeli buku-buku. Berbeza dengan aku, aku cuma akan beli buku yang confirm aku akan baca sampai khatam dan bukan sekadar utk dijadikan koleksi di rak buku. :membazir:

Tips untuk membeli belah di Big Bad Wolf, pastikan anda dapatkan peta kedudukan buku-buku terlebih dahulu. Ada terdapat di pintu masuk.


Jika anda hendak beli buku dengan kadar yang banyak, digalakkan membawa beg besar dari rumah (beg travelling paling sesuai). Tapi kalau sekadar nak beli dalam 5 keping buku jer, boleh gunakan kotak2 kosong yang bersepah di tepi dewan.

Hasil pembelian di Big Bad Wolf kali ini, aku cuma dapatkan 4 keping buku sahaja. Hajat hati nak cari buku Programming Sharepoint, tapi takde lah pulak untuk kali ni, tahun lepas banyak je aku nengoknya.


Total pembelian dalam RM58 je, berbaloi2. :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My G7

1. Gunung Tahan (7,186') - Banjaran Tahan, Pahang (Finished)
2. Gunung Korbu (7,162') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
3. Gunung Yong Belar (7,156') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
4. Gunung Gayong (7,129') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
5. Gunung Chamah (7,119') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
6. Gunung Yong Yap (7,110') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
7. Gunung Ulu Sepat (7,089) - Banjaran Titiwangsa (Finished)

My Graduated G

- Gunung Kinabalu, Kota Kinabalu
- Gunung Datuk, Rembau
- Bukit Tabur, Melawati
- Gunung Nuang, Hulu Langat
- Pine Tree Hill, Bukit Fraser
- Gunung Yellow & Pass, Cameron Highlands
- Gunung Brinchang, Cameron Highlands
- Gunung Stong, Gua Musang
- Twin Peak, Bukit Fraser
- Gunung Arong, Mersing
- Gunung Berembun, Terengganu
- Gunung Duri, Ringlet
- Gunung Gerah, Grik
- Gunung Bilah, Grik
- Gunung Semangkok, Bukit Fraser