Malaysian citizen that loves cat, food, fishing, outdoor activites and fitness. Full time IT Programmer, Part time blogger.

Kekucing Awang

Kekucing Awang

Perjalanan Hidup Milo

PitaPata Cat tickers

Luna Genap 3 Bulan


Hari ini genap umur Luna 3 bulan. Dengan kata lain, Luna dah layak untuk masuk cat show kategori shorthair kitten. Huhu. Sebagai hadiah birthday, nak cari Loceng Leher warna kuning untuk Luna. Tapi tak tahu ada ke jual yang solid color kuning. Kena cari sampai jumpa la ni. Kalau tak jumpa takpe la Luna, pakai jek yg lama tu ye. :)

2 comments:

ahsfantasy24 said...

hehe, comel !
luna makan apa nei? ;)

Awang Hafiz said...

Luna makan RC Kitten 36 jek. Sib baik tak cerewet sangat. Masa ambil dia dari jalan mmg bulu dia nampak sihat dah, maybe banyak makan tikus fresh kot.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My G7

1. Gunung Tahan (7,186') - Banjaran Tahan, Pahang (Finished)
2. Gunung Korbu (7,162') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
3. Gunung Yong Belar (7,156') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
4. Gunung Gayong (7,129') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
5. Gunung Chamah (7,119') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
6. Gunung Yong Yap (7,110') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
7. Gunung Ulu Sepat (7,089) - Banjaran Titiwangsa (Finished)

My Graduated G

- Gunung Kinabalu, Kota Kinabalu
- Gunung Datuk, Rembau
- Bukit Tabur, Melawati
- Gunung Nuang, Hulu Langat
- Pine Tree Hill, Bukit Fraser
- Gunung Yellow & Pass, Cameron Highlands
- Gunung Brinchang, Cameron Highlands
- Gunung Stong, Gua Musang
- Twin Peak, Bukit Fraser
- Gunung Arong, Mersing
- Gunung Berembun, Terengganu
- Gunung Duri, Ringlet
- Gunung Gerah, Grik
- Gunung Bilah, Grik
- Gunung Semangkok, Bukit Fraser