Malaysian citizen that loves cat, food, fishing, outdoor activites and fitness. Full time IT Programmer, Part time blogger.

Kekucing Awang

Kekucing Awang

Perjalanan Hidup Milo

PitaPata Cat tickers

Kapal Karam Telok Gong


Saya dah 2 kali memancing di Kampung Nelayan Telok Gong. Baru-baru ni baru dapat tahu selama ni memang ada kapal karam di Telok Gong dan menjadi tukun untuk ikan-ikan berteduh.

Kalau boleh nak tanya pada pengunjung blog, tahu tak Kelong mana yg berdekatan dengan kedudukan kapal karam ni? So far saya dah 2 kali memancing di Telok Gong di Kelong Suhaimi.. Ikan yang dapat pun not bad, dapat Gelama Pisang dan pernah sekali dapat ikan Tanda.

6 comments:

delarocha said...

minat memancing rupanya kawan saya ni :-)

Si Pari-Pari said...

Kapal tu da kene potong besi buruk.. Aku keje yang potongnya..

Si Pari-Pari said...

kapal tu da kene potong jual besi buruk huhu..aku keje potong nya..

Si Pari-Pari said...

kapal tu da kene potong..jual besi buruk..

Awang Hafiz said...

ouh iya ka? hurm so dah takde la tukun nya ye..

Si Pari-Pari said...

ilang sudaaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My G7

1. Gunung Tahan (7,186') - Banjaran Tahan, Pahang (Finished)
2. Gunung Korbu (7,162') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
3. Gunung Yong Belar (7,156') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
4. Gunung Gayong (7,129') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
5. Gunung Chamah (7,119') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
6. Gunung Yong Yap (7,110') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
7. Gunung Ulu Sepat (7,089) - Banjaran Titiwangsa (Finished)

My Graduated G

- Gunung Kinabalu, Kota Kinabalu
- Gunung Datuk, Rembau
- Bukit Tabur, Melawati
- Gunung Nuang, Hulu Langat
- Pine Tree Hill, Bukit Fraser
- Gunung Yellow & Pass, Cameron Highlands
- Gunung Brinchang, Cameron Highlands
- Gunung Stong, Gua Musang
- Twin Peak, Bukit Fraser
- Gunung Arong, Mersing
- Gunung Berembun, Terengganu
- Gunung Duri, Ringlet
- Gunung Gerah, Grik
- Gunung Bilah, Grik
- Gunung Semangkok, Bukit Fraser