Malaysian citizen that loves cat, food, fishing, outdoor activites and fitness. Full time IT Programmer, Part time blogger.

Kekucing Awang

Kekucing Awang

Perjalanan Hidup Milo

PitaPata Cat tickers

Buffered Earning from Nuffnang

Setelah berabad lamanya tak dapat Buffered Earning (BE) dari Nuffnang, kali ni dapat balik. Terus dapat dua plak tu.. Pendek kata, kalau nak BE, gunalah Skyscrapper instead of guna yg lain, mmg senang nk dapat. Aku tukar letak balik iklan Sykscrapper baru la masuk balik BE nie..

Tapi bukan kesah sgt pun, berapa sen je la yang boleh dapat kalau nak cari duit guna blog nie.. baik aku wat part time banquet kat hotel dapat gak dekat seratus sehari.. ehehehe.

1 comment:

delarocha said...

dapat BE bro? ok la tu, rezeki terpijak.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My G7

1. Gunung Tahan (7,186') - Banjaran Tahan, Pahang (Finished)
2. Gunung Korbu (7,162') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
3. Gunung Yong Belar (7,156') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
4. Gunung Gayong (7,129') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
5. Gunung Chamah (7,119') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
6. Gunung Yong Yap (7,110') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
7. Gunung Ulu Sepat (7,089) - Banjaran Titiwangsa (Finished)

My Graduated G

- Gunung Kinabalu, Kota Kinabalu
- Gunung Datuk, Rembau
- Bukit Tabur, Melawati
- Gunung Nuang, Hulu Langat
- Pine Tree Hill, Bukit Fraser
- Gunung Yellow & Pass, Cameron Highlands
- Gunung Brinchang, Cameron Highlands
- Gunung Stong, Gua Musang
- Twin Peak, Bukit Fraser
- Gunung Arong, Mersing
- Gunung Berembun, Terengganu
- Gunung Duri, Ringlet
- Gunung Gerah, Grik
- Gunung Bilah, Grik
- Gunung Semangkok, Bukit Fraser