Malaysian citizen that loves cat, food, fishing, outdoor activites and fitness. Full time IT Programmer, Part time blogger.

Kekucing Awang

Kekucing Awang

Perjalanan Hidup Milo

PitaPata Cat tickers

Pesta Jualan Buku 'The Big Bad Wolf' di MAEPS, UPM

Salam semua, hari isnin lepas aku dan kawan-kawan berkunjung ke UPM untuk menghadiri Pesta Jualan Buku Murah-Murah Punyer a.k.a The Big Bad Wolf.. Aku tak tau ape kaitannya Serigala-Besar-Yang-Jahat dengan buku2.. melainkan cerita Red Riding Hood je la kot.

Kat dalam ni rupa dah macam gudang buku aku tengok. Penuh sangat dengan buku-buku dalam pelbagai kategori ada dijual dalam harga yang cukup2 murah. Memang berbaloi2 kalau membeli buku2 di sini, jika anda peminat buku atau ulat buku.

Jualan besar-besaran ini dibuka dari 7 Oct hingga 16 Oct 2011. Untuk maklumat lanjut boleh melayari laman web rasmi mereka http://www.bigbadwolfbooks.com/.

Memandangkan aku ni bajet pun tak besar dan tidak berhasrat untuk mempunyai perpustakaan di rumah itu, maka aku beli 4 buah buku sahaja. Dan semuanya yang berkaitan dengan hobi aku. Buku pasal kucing 3 buah, buku pasal musik 1 buah. Jadi la dalam 45 ringgit jek total. Murah kan!

Bebuku yang disambar.

4 comments:

delarocha said...

mau blaja piano ke?

Awang Hafiz said...

mau belajar musik.. ehehe :)

anizarina said...

aku cari cat for dummies..xde...huhu

Awang Hafiz said...

time aku pg ari tu, ada byk lg buku Cat for Dummies nie, ko pg last day kot byk dh abes..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My G7

1. Gunung Tahan (7,186') - Banjaran Tahan, Pahang (Finished)
2. Gunung Korbu (7,162') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
3. Gunung Yong Belar (7,156') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
4. Gunung Gayong (7,129') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
5. Gunung Chamah (7,119') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
6. Gunung Yong Yap (7,110') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
7. Gunung Ulu Sepat (7,089) - Banjaran Titiwangsa (Finished)

My Graduated G

- Gunung Kinabalu, Kota Kinabalu
- Gunung Datuk, Rembau
- Bukit Tabur, Melawati
- Gunung Nuang, Hulu Langat
- Pine Tree Hill, Bukit Fraser
- Gunung Yellow & Pass, Cameron Highlands
- Gunung Brinchang, Cameron Highlands
- Gunung Stong, Gua Musang
- Twin Peak, Bukit Fraser
- Gunung Arong, Mersing
- Gunung Berembun, Terengganu
- Gunung Duri, Ringlet
- Gunung Gerah, Grik
- Gunung Bilah, Grik
- Gunung Semangkok, Bukit Fraser