Malaysian citizen that loves cat, food, fishing, outdoor activites and fitness. Full time IT Programmer, Part time blogger.

Kekucing Awang

Kekucing Awang

Perjalanan Hidup Milo

PitaPata Cat tickers

Burlesque : Tiket free dari Nuffnang



Malam semalam aku ke Mid Valley utk pra-tonton citer Burlesque, sebuah cerita muzikal lakonan Cher dan Christina Aguilera. Pergi ni pun sebab dapat 2 tiket free, thanks to Mr Ix. Sebenarnya Mr Ix pun dapat tiket free ni daripada Nuffnang.. Ntah biler la Nuffnang nak bagi tiket free kat aku... :sigh:

Jalan citer dia kebanyakannya fokus pada Ali (Alice) lakonan Christina, macam mana dia berusaha bersungguh2 untuk membuktikan yang dia artis serba boleh dan bukan sekadar artis ala2 Pussycat Dolls..

Well, korang paham kan ape maksud artis ala2 Pussycat Dolls? Huhu. Secara tak langsung, citer ini dah termasuk dalam kategori 18SX! Dah la aku dapat seat row 2 dari depan, mmg terbuntang mata tgk! Tak tahu la bila dah start tayang kat Malaysia nanti, byk kena cut atau tak.. Kalau banyak kena cut, mmg pendek je la nnt, sama cam citer Phiranna.

Apa2 pun, thanks kat Mr Ix sekali lagi. Nnt bagi tiket free lagi yer! Ngehehe.

1 comment:

Mr.IX said...

tahniah! beruntung org bg tiket free tu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My G7

1. Gunung Tahan (7,186') - Banjaran Tahan, Pahang (Finished)
2. Gunung Korbu (7,162') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
3. Gunung Yong Belar (7,156') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
4. Gunung Gayong (7,129') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
5. Gunung Chamah (7,119') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
6. Gunung Yong Yap (7,110') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
7. Gunung Ulu Sepat (7,089) - Banjaran Titiwangsa (Finished)

My Graduated G

- Gunung Kinabalu, Kota Kinabalu
- Gunung Datuk, Rembau
- Bukit Tabur, Melawati
- Gunung Nuang, Hulu Langat
- Pine Tree Hill, Bukit Fraser
- Gunung Yellow & Pass, Cameron Highlands
- Gunung Brinchang, Cameron Highlands
- Gunung Stong, Gua Musang
- Twin Peak, Bukit Fraser
- Gunung Arong, Mersing
- Gunung Berembun, Terengganu
- Gunung Duri, Ringlet
- Gunung Gerah, Grik
- Gunung Bilah, Grik
- Gunung Semangkok, Bukit Fraser