Malaysian citizen that loves cat, food, fishing, outdoor activites and fitness. Full time IT Programmer, Part time blogger.

Kekucing Awang

Kekucing Awang

Perjalanan Hidup Milo

PitaPata Cat tickers

Konservasi Gunung Yong Belar: Postphone

Salam semua,

Rasanya dah lama x update entri pasal Konservasi Gunung Yong Belar nih.. mood nak mengupdate pun dah hilang sket (dah lama sgt tinggal, dah ingat2 lupa apa lagi yg aku buat kat Yong Belar tu.. :P)

So, dgn ini, aku pause la kejap entri pasal Yong Belar ni, dan memberi laluan pada entri2 lain..

Pengajaran: Jangan ambil masa lama sangat utk update entry yang byk part ni.. :sigh:

4 comments:

Gen2Merah said...

teruskan usaha dalam menulis ya...

Ayuni said...

jgn give up...

Awang Hafiz said...

gen2merah: yup bro.. akan tulis benda yg baru lepas ni. :)

ayuni: thanks ayuni! apis x give up utk menulis.. cuma postphone kejap entri yong belar tu.. nak continue dgn entri2 lain yg lebih current. :)

Awang Hafiz said...

gen2merah: yup bro.. akan tulis benda yg baru lepas ni. :)

ayuni: thanks ayuni! apis x give up utk menulis.. cuma postphone kejap entri yong belar tu.. nak continue dgn entri2 lain yg lebih current. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My G7

1. Gunung Tahan (7,186') - Banjaran Tahan, Pahang (Finished)
2. Gunung Korbu (7,162') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
3. Gunung Yong Belar (7,156') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
4. Gunung Gayong (7,129') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
5. Gunung Chamah (7,119') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
6. Gunung Yong Yap (7,110') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
7. Gunung Ulu Sepat (7,089) - Banjaran Titiwangsa (Finished)

My Graduated G

- Gunung Kinabalu, Kota Kinabalu
- Gunung Datuk, Rembau
- Bukit Tabur, Melawati
- Gunung Nuang, Hulu Langat
- Pine Tree Hill, Bukit Fraser
- Gunung Yellow & Pass, Cameron Highlands
- Gunung Brinchang, Cameron Highlands
- Gunung Stong, Gua Musang
- Twin Peak, Bukit Fraser
- Gunung Arong, Mersing
- Gunung Berembun, Terengganu
- Gunung Duri, Ringlet
- Gunung Gerah, Grik
- Gunung Bilah, Grik
- Gunung Semangkok, Bukit Fraser