Malaysian citizen that loves cat, food, fishing, outdoor activites and fitness. Full time IT Programmer, Part time blogger.

Kekucing Awang

Kekucing Awang

Perjalanan Hidup Milo

PitaPata Cat tickers

Contest: Siapa Awang Hafiz? Dan Pemenangnya Adalah....

Jawapan2 utk soalan Contest: Siapa Awang Hafiz.

1. Apakah warna kegemaran Awang Hafiz
a) Hijau - 3
b) Biru - 3

c) Merah - 1

Warna kegemaranku adalah biru (obvious sgt kalau tgk theme blog aku ni), dan hijau.. Sebab tu aku suka masuk hutan, dapat segarkan mata tgk alam semulajadi.

2. Apakah sukan kegemaran Awang Hafiz
a) Mendaki gunung - 2
b) Bola sepak - 1
c) Squash - 3

Ramai yang tersilap menjawab soalan nie.. Suka yg paling aku suka adalah squash. Mmg kebiasaannya aku akan main squash dgn kawan tetiap minggu. Panjat gunung ni baru jek nak berjinak2.. :P

3. Apakah makanan kegemaran Awang Hafiz
a) Lemang - 1
b) Roti Jala - 2
c) Ayam Penyet - 3

Yeah, mmg aku hantu ayam penyet.. bukan jek ayam penyet, malah ikan penyet juga.. kalau ada itik penyet pun aku makan kot? (asalkan halal la, tak main gantung2 ni)

4. Apakah minuman kegemaran Awang Hafiz
a) Milo Ais - 3
b) Susu - 1
c) Air mineral - 2

Huhu.. ini pun ramai gak tersilap. Susu mmg aku minum, tp tak leh lawan kesedapan segelas Milo Ais!!


Dgn ini, ada seorang pemenang yang telah menjawab semua soalan dgn tepat. Ini bermakna, beliau bersungguh2, serta gigih membaca semua entri yg aku postkan dalam blog ni. Betul2 kagum. Ini juga bermakna dia dah tahu sedikit sebanyak tentang diri aku, dari benda yg remeh temeh sampai ke benda2 peribadi.. Pendek kata, dia telah tahu siapa Awang Hafiz yg sebenarnya. :P.

Tahniah fazye!


Nnt boleh pilih nak baju caftan yg mana satu eh.. Klik kat sini utk melihat pilihan baju caftan yg ada, dan emelkan kod baju yg nak, beserta nama dan alamat utk penghantaran ke leybra@gmail.com

Kepada semua peserta, anda semua akan disenaraikan ke dalam 'Blog Mesti Baca' Awang Hafiz. Thanks sekali lagi kerana sudi join Contest ini. Moga berjumpa di Contest/GA yg lain ya. ;)


CARTA PERMARKAHAN

1) adi emran 3 2 3 1 = 9
2) erleena 3 2 3 1 = 9
3) Citi Bazyla 3 2 3 1 = 9
4) Zura 3 2 3 2 = 10
5) iEyLa 3 2 3 1 = 9
6) fazye 3 3 3 3 = 12
7) cikanna 3 2 3 2 = 10
8) cik gadis 3 2 3 3 = 11
9) ~sayahafiz~ 3 2 3 3 = 11
10) fynAz123 3 2 3 3 = 11
11) qilarazak 3 2 3 3 = 11
12) Norhayati Rostam 3 2 3 1 = 9
13) Miss Mucuk ! 3 2 3 1 = 9
14) SyUhAdA 3 2 3 2 = 10
15) shera haifa 1 2 3 2 = 8
16) nadratul 3 2 3 3 = 11
17) Nur Ezzat 3 2 3 2 = 10

5 comments:

Zura said...

tahniah pd pemenang...

fazye said...

wah... cam tak percaya faz menang contest awang hafiz ... thanks Awang Hafiz =)


thanks zura =)

fynAz123 said...

alaa.. 1 markah je beza.. sedih...huhu

MahaMahu said...

Salam, tahniah kerana anda terpilih untuk menerima cenderamata daripada blog Mah@mahu atas kesudian anda menjawab servay yg telah diadakah pada 13-31 Dis 2010. Oleh itu sila tinggalkan Nama penuh, alamat dan juga link servay anda kepada email ini sebelum Rabu (5 Jan 2011)

akustika83@gmail.com

Terima kasih kerana sudi menjawab servay tersebut...

qilarazak said...

alaa. kalah :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My G7

1. Gunung Tahan (7,186') - Banjaran Tahan, Pahang (Finished)
2. Gunung Korbu (7,162') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
3. Gunung Yong Belar (7,156') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
4. Gunung Gayong (7,129') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
5. Gunung Chamah (7,119') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
6. Gunung Yong Yap (7,110') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
7. Gunung Ulu Sepat (7,089) - Banjaran Titiwangsa (Finished)

My Graduated G

- Gunung Kinabalu, Kota Kinabalu
- Gunung Datuk, Rembau
- Bukit Tabur, Melawati
- Gunung Nuang, Hulu Langat
- Pine Tree Hill, Bukit Fraser
- Gunung Yellow & Pass, Cameron Highlands
- Gunung Brinchang, Cameron Highlands
- Gunung Stong, Gua Musang
- Twin Peak, Bukit Fraser
- Gunung Arong, Mersing
- Gunung Berembun, Terengganu
- Gunung Duri, Ringlet
- Gunung Gerah, Grik
- Gunung Bilah, Grik
- Gunung Semangkok, Bukit Fraser