Malaysian citizen that loves cat, food, fishing, outdoor activites and fitness. Full time IT Programmer, Part time blogger.

Kekucing Awang

Kekucing Awang

Perjalanan Hidup Milo

PitaPata Cat tickers

Dugaan Ekspedisi

Salam semua, esok pagi aku akan bertolak ke Cameron Highland utk join aktiviti memanjat gunung Yong Belar. Backpack dah siap terisi, mental dan fizikal pun insyaAllah dah siap utk menempuh dugaan yang bakal timbul nanti, tambah2 sekarang ni musim hujan..


Bercakap pasal dugaan, ada kemungkinan esok, aku akan berdepan dgn masalah pengangkutan 4wd dari Kuala Lumpur. Member yg ada 4wd masih belum pulang ke KL, sebab still dalam hutan mengikuti ekspedisi sebelumnya. Sepatutnya dah balik hari ni, tapi disebabkan beberapa perkara yg terjadi, berlaku kelewatan keluar dari hutan. So, sebagai alternatifnya, aku dan kawan2 akan naik bas dari Bukit Jalil ke Cameron Highland, kemudian tumpang 4wd sape2 yg ada kat sana utk ke tempat mendaki.

Ape2 pun, minta doakan agar aku selamat pergi dan pulang.

p/s: Mungkin takkan online bermula esok sehingga 2 Jan 2011. Oleh itu, nak ucapkan Selamat Tahun Baru 2011 in advance. :)

3 comments:

Norhayati Rostam said...

Wah..
Moga selamat hendaknya.

Aik?
Kata esok last contest tu.
Macam mana nak close?
hee~

Miss Mucuk ! said...

smga slmt smpai%pulang :)
bhti2 djln rya..hehe..

Awang Hafiz said...

norhayati: thanks :). Contest still open hari ni, cuma ape2 yg diterima selepas pkl 12am dikira batal.

missmucuk: thanks ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My G7

1. Gunung Tahan (7,186') - Banjaran Tahan, Pahang (Finished)
2. Gunung Korbu (7,162') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
3. Gunung Yong Belar (7,156') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
4. Gunung Gayong (7,129') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
5. Gunung Chamah (7,119') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
6. Gunung Yong Yap (7,110') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
7. Gunung Ulu Sepat (7,089) - Banjaran Titiwangsa (Finished)

My Graduated G

- Gunung Kinabalu, Kota Kinabalu
- Gunung Datuk, Rembau
- Bukit Tabur, Melawati
- Gunung Nuang, Hulu Langat
- Pine Tree Hill, Bukit Fraser
- Gunung Yellow & Pass, Cameron Highlands
- Gunung Brinchang, Cameron Highlands
- Gunung Stong, Gua Musang
- Twin Peak, Bukit Fraser
- Gunung Arong, Mersing
- Gunung Berembun, Terengganu
- Gunung Duri, Ringlet
- Gunung Gerah, Grik
- Gunung Bilah, Grik
- Gunung Semangkok, Bukit Fraser