Malaysian citizen that loves cat, food, fishing, outdoor activites and fitness. Full time IT Programmer, Part time blogger.

Kekucing Awang

Kekucing Awang

Perjalanan Hidup Milo

PitaPata Cat tickers

AFF Suzuki Cup Final, layan kat rumah jer dah..

Salam semua,

Untuk perlawanan final AFF Suzuki Cup, aku tak rasa nak pegi tgk live kat stadium.. Tak tau la nape, maybe sebab aku malas nak tgk drama antara penyokong Indonesia dgn penyokong Malaysia kat stadium tu nanti.. Tambahan pulak, hari ni hari pertunangan adik perempuan aku, so rasanya taknak la terkocoh2, terkejar2 byk benda. Baik fokus benda yg paling penting dulu, iaitu famili. I am a family guy, family always my first priority.

Sempena ngan majlis bertunang adik aku, malam tadi, penuh rumah famili aku kat Rawang ni dgn sedara mara. Dalam ramai2 yang datang, of course yang kategori pakcik2 akan stay together, borak2 sakan, dari hal2 masa muda2, sampai la masuk ke bab politik2. Memandangkan aku ni je la satu2nya anak teruna yg ada, nak tak nak kena la join, dok pasang telinga. Best gak ye rupanya dgr cerita org2 lama ni.. Byk benda baru yg kita boleh dpt..

Malam ni kena masuk tido awal, esok pagi nak jadi cameraman a.k.a videoman a.k.a penyambut tetamu a.k.a tukang pantun. Nite peeps!

1 comment:

ahsfantasy24 said...

niceboy~
kluarga yg utama~

mreka mmrlukan kamu si teruna tunggal,
^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My G7

1. Gunung Tahan (7,186') - Banjaran Tahan, Pahang (Finished)
2. Gunung Korbu (7,162') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
3. Gunung Yong Belar (7,156') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
4. Gunung Gayong (7,129') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
5. Gunung Chamah (7,119') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
6. Gunung Yong Yap (7,110') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
7. Gunung Ulu Sepat (7,089) - Banjaran Titiwangsa (Finished)

My Graduated G

- Gunung Kinabalu, Kota Kinabalu
- Gunung Datuk, Rembau
- Bukit Tabur, Melawati
- Gunung Nuang, Hulu Langat
- Pine Tree Hill, Bukit Fraser
- Gunung Yellow & Pass, Cameron Highlands
- Gunung Brinchang, Cameron Highlands
- Gunung Stong, Gua Musang
- Twin Peak, Bukit Fraser
- Gunung Arong, Mersing
- Gunung Berembun, Terengganu
- Gunung Duri, Ringlet
- Gunung Gerah, Grik
- Gunung Bilah, Grik
- Gunung Semangkok, Bukit Fraser