Malaysian citizen that loves cat, food, fishing, outdoor activites and fitness. Full time IT Programmer, Part time blogger.

Kekucing Awang

Kekucing Awang

Perjalanan Hidup Milo

PitaPata Cat tickers

Ramadhan kali ini...

Ramadhan kali ni boleh dikatakan antara Ramadhan terpenat aku penah lalui. Bulan ni la rasa paling malas nak pegi Outstation, penat woo naik kapal terbang ni.

Dalam bulan puasa ni jer, dua kali aku kena travel; sekali pegi Penang, sekali pegi Kerteh.

Kebiasaannya kalau pergi Kerteh, aku ngan team mates akan ditempatkan kan Hotel Awana. Besar sungguh hotel ni, pastu tempat dia pun cantik. Memang best kalau bawak partner.. Huhuhu.

Kebetulan, team mates aku sorang ni, Miss Diana (sebutan: Da-ya-na), seorang pakar kamera.. So plannya, bila last day kat Kerteh ni, kitorang pegi la tangkap gambar kat Awana nih..


Kebanyakan gambar ni dah diedit guna Photoshop. Maklum la, kamera aku kamera lama.. Canon A400 :) Tapi barang lama jangan disangka tak bagus oke! Cik Diana ni memang hebat tangkap gambar. Tapi kalau ada kamera dia sendiri, lagi lawo gambar dia tangkap.

Pas dah abes main tangkap2 gambar, petangnye tu kitorang semua balik ke KL.

Kat airport pun sempat lagi nak pose.. hahahaha

p/s: Finally found someone in Kerteh. Miss you dear.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My G7

1. Gunung Tahan (7,186') - Banjaran Tahan, Pahang (Finished)
2. Gunung Korbu (7,162') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
3. Gunung Yong Belar (7,156') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
4. Gunung Gayong (7,129') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
5. Gunung Chamah (7,119') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
6. Gunung Yong Yap (7,110') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
7. Gunung Ulu Sepat (7,089) - Banjaran Titiwangsa (Finished)

My Graduated G

- Gunung Kinabalu, Kota Kinabalu
- Gunung Datuk, Rembau
- Bukit Tabur, Melawati
- Gunung Nuang, Hulu Langat
- Pine Tree Hill, Bukit Fraser
- Gunung Yellow & Pass, Cameron Highlands
- Gunung Brinchang, Cameron Highlands
- Gunung Stong, Gua Musang
- Twin Peak, Bukit Fraser
- Gunung Arong, Mersing
- Gunung Berembun, Terengganu
- Gunung Duri, Ringlet
- Gunung Gerah, Grik
- Gunung Bilah, Grik
- Gunung Semangkok, Bukit Fraser