Malaysian citizen that loves cat, food, fishing, outdoor activites and fitness. Full time IT Programmer, Part time blogger.

Kekucing Awang

Kekucing Awang

Perjalanan Hidup Milo

PitaPata Cat tickers

Sate 'Johan'



Hmm... malam tadi aku dengan bebudak rumah kepingin nak makan sate utk sahur.. so kami decide nak makan kat sate johan, dekat ampang.

bila aku sampai kat sana, tetiba aku nampak nasi lemak.. (tetiba la kan, padahal memang dah aim nak melantak.. huhuhu)

sementara menunggu sate siap, aku makan dulu nasi lemak bersama milo kosong.. fuh rasanya seperti makanan istana di zaman silam gitu (pedia!). Yela, milo kan minuman feveret aku!

akhirnya yang ditunggu tiba! jeng jeng jeng.. mempersembahkan sate johan..

takyah la aku nak explain macam mana sedapnya sate nih.. korang tgk je la gambar2 ni.. slurpp!


2 comments:

ieskhamid said...

hafiz... kt mane sate johan nie???

Awang Hafiz said...

ni kat studio 5 jek iesk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My G7

1. Gunung Tahan (7,186') - Banjaran Tahan, Pahang (Finished)
2. Gunung Korbu (7,162') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
3. Gunung Yong Belar (7,156') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
4. Gunung Gayong (7,129') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
5. Gunung Chamah (7,119') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
6. Gunung Yong Yap (7,110') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
7. Gunung Ulu Sepat (7,089) - Banjaran Titiwangsa (Finished)

My Graduated G

- Gunung Kinabalu, Kota Kinabalu
- Gunung Datuk, Rembau
- Bukit Tabur, Melawati
- Gunung Nuang, Hulu Langat
- Pine Tree Hill, Bukit Fraser
- Gunung Yellow & Pass, Cameron Highlands
- Gunung Brinchang, Cameron Highlands
- Gunung Stong, Gua Musang
- Twin Peak, Bukit Fraser
- Gunung Arong, Mersing
- Gunung Berembun, Terengganu
- Gunung Duri, Ringlet
- Gunung Gerah, Grik
- Gunung Bilah, Grik
- Gunung Semangkok, Bukit Fraser