Malaysian citizen that loves cat, food, fishing, outdoor activites and fitness. Full time IT Programmer, Part time blogger.

Kekucing Awang

Kekucing Awang

Perjalanan Hidup Milo

PitaPata Cat tickers

Birthday anak-anak bulu

Hari ni genap Abu 5 bulan, Kochi 3 bulan dan Safi 6 bulan lebih. Tak sangka cepat gak bebudak ni membesar. Paling tak sangka si Abu, lagi berat dari Safi walaupun Safi lagi tua dari dia. Maybe sebab lately ni dia banyak tido jek. Perut pun dah boroi sket.

Port tido Abu yang hangat dan selesa


Sekarang ni macam menunggu masa si Safi on heat jek. Sbb katanya kucing betina start on heat bila dah masuk 6 bulan. So kena prepare je la. Prepare ape? Prepare dgr nyanyian sumbang Safi dan ngiauan kucing2 jantan gersang kat luar rumah nie. Huhuhu

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My G7

1. Gunung Tahan (7,186') - Banjaran Tahan, Pahang (Finished)
2. Gunung Korbu (7,162') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
3. Gunung Yong Belar (7,156') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
4. Gunung Gayong (7,129') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
5. Gunung Chamah (7,119') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
6. Gunung Yong Yap (7,110') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
7. Gunung Ulu Sepat (7,089) - Banjaran Titiwangsa (Finished)

My Graduated G

- Gunung Kinabalu, Kota Kinabalu
- Gunung Datuk, Rembau
- Bukit Tabur, Melawati
- Gunung Nuang, Hulu Langat
- Pine Tree Hill, Bukit Fraser
- Gunung Yellow & Pass, Cameron Highlands
- Gunung Brinchang, Cameron Highlands
- Gunung Stong, Gua Musang
- Twin Peak, Bukit Fraser
- Gunung Arong, Mersing
- Gunung Berembun, Terengganu
- Gunung Duri, Ringlet
- Gunung Gerah, Grik
- Gunung Bilah, Grik
- Gunung Semangkok, Bukit Fraser