Malaysian citizen that loves cat, food, fishing, outdoor activites and fitness. Full time IT Programmer, Part time blogger.

Kekucing Awang

Kekucing Awang

Perjalanan Hidup Milo

PitaPata Cat tickers

Penat bersenam

Hari nie ke gym sekali lagi.. dan seperti biasa penuh dgn bodybuilder, dan beberapa bodybuilder wannabe (erkk... aku ke? haha)

Keletihan yang amat.. Balik jek terus melantak ayam.. Aku rasa lama2 aku ni leh transform jadi bapak ayam, hari2 melantak ayam. Tak ayam, ikan. Tak ikan, ayam.

Nak tidur awal malam ni, esok confirm kesengalan bakal melanda.

5 comments:

HARITH ISKANDAR said...

hehe kalu lantak ayam jadik bapak ayam yer?kalu ikan?jadik anak ikan ke bapak ikan?..hehe :p

gud gud..senam jgn tk senam..sok2 bleh jadik malik noor the 2nd :)

tp nk bg petua sket ni..kalu nk cepat naik badan makan telur putih sparuh masak 10 biji 1 hari..aku dulu 3 bulan je terus besar badan aku..

1 lg suplemnt tu jgn tgal kan..nnti xngam plak ketul2 tu..kalu boleh mkn yg cutting tu..

Awang Hafiz said...

@HARITH ISKANDAR hye cik abg ni tak tido lagi ka? ahaha.

aku dh try diet telur dulu, tapi tak leh.. body taknak terima telur sgt, nnt resdung dn selesema menjadi2.. sbb tu skrg pulun ikan dgn ayam jek.. daging jarang2 sgt.. org kata daging kambing pun bagus kan?

Awang Hafiz said...

@HARITH ISKANDAR hye cik abg ni tak tido lagi ka? ahaha.

aku dh try diet telur dulu, tapi tak leh.. body taknak terima telur sgt, nnt resdung dn selesema menjadi2.. sbb tu skrg pulun ikan dgn ayam jek.. daging jarang2 sgt.. org kata daging kambing pun bagus kan?

Gen2Merah said...

wahh.. aktif bergym ya.. amalkan gaya hiudup yg sehat.. hehe

HARITH ISKANDAR said...

owhh xbleh ke?kalu cmtu mkn suplemnt je lah..kalu ayam & daging kene mkn yg rebus/kukus je.sbb dorang ckp rebus/kukus tu leh ilangkn lemak ayam/daging tu..kite bergym ni mmg pntang bab2 lemak ni..hehe :p

training cmner?ok ke..sy biase hari2 bergym, ade gak yg baik and telah nasihat suroh selang seli satu hari sbb xnak push badan..betul jugak dorang ckp tu, tp sy ni jenis degil..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My G7

1. Gunung Tahan (7,186') - Banjaran Tahan, Pahang (Finished)
2. Gunung Korbu (7,162') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
3. Gunung Yong Belar (7,156') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
4. Gunung Gayong (7,129') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
5. Gunung Chamah (7,119') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
6. Gunung Yong Yap (7,110') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
7. Gunung Ulu Sepat (7,089) - Banjaran Titiwangsa (Finished)

My Graduated G

- Gunung Kinabalu, Kota Kinabalu
- Gunung Datuk, Rembau
- Bukit Tabur, Melawati
- Gunung Nuang, Hulu Langat
- Pine Tree Hill, Bukit Fraser
- Gunung Yellow & Pass, Cameron Highlands
- Gunung Brinchang, Cameron Highlands
- Gunung Stong, Gua Musang
- Twin Peak, Bukit Fraser
- Gunung Arong, Mersing
- Gunung Berembun, Terengganu
- Gunung Duri, Ringlet
- Gunung Gerah, Grik
- Gunung Bilah, Grik
- Gunung Semangkok, Bukit Fraser