Malaysian citizen that loves cat, food, fishing, outdoor activites and fitness. Full time IT Programmer, Part time blogger.

Kekucing Awang

Kekucing Awang

Perjalanan Hidup Milo

PitaPata Cat tickers

Jom Ubah Layout Blog

Rasa macam nak ubah plak layout blog ni.. Cam dah tak relevan dgn style layout FB nie, nak buat design baru.

Nak try buat design layout macam blog ezhan-artwork, SyedGraphiX or Fahmie's Hyperlink.

Paling minat dgn design Fahmie's Hyperlink.. sgt-sgt-sgt-sgt-sgt style.

p/s: Maybe kalau dh buat design layout baru nnt, nak let-go layout FB nie.. Ada sapa2 nak layout FB nie tak? Hehe.

5 comments:

Ila said...

tukar jgn tak tukar...hehehe

TAYAR PANCIT said...

hai saye da join awak :) join me back @ http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/signifikasi-anugerah-sam.html

man yusoef said...

haha...tapi aku pernah nmpk blog lain guna template fb ni...tukar template twitter plak la...hahaha

Awang Hafiz said...

@Ila nak tukar dh ni, in progress. :P

Awang Hafiz said...

@man yusoef alamak, aku tatau twitter.. cam ta best je twitter.. huhu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My G7

1. Gunung Tahan (7,186') - Banjaran Tahan, Pahang (Finished)
2. Gunung Korbu (7,162') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
3. Gunung Yong Belar (7,156') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
4. Gunung Gayong (7,129') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
5. Gunung Chamah (7,119') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
6. Gunung Yong Yap (7,110') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
7. Gunung Ulu Sepat (7,089) - Banjaran Titiwangsa (Finished)

My Graduated G

- Gunung Kinabalu, Kota Kinabalu
- Gunung Datuk, Rembau
- Bukit Tabur, Melawati
- Gunung Nuang, Hulu Langat
- Pine Tree Hill, Bukit Fraser
- Gunung Yellow & Pass, Cameron Highlands
- Gunung Brinchang, Cameron Highlands
- Gunung Stong, Gua Musang
- Twin Peak, Bukit Fraser
- Gunung Arong, Mersing
- Gunung Berembun, Terengganu
- Gunung Duri, Ringlet
- Gunung Gerah, Grik
- Gunung Bilah, Grik
- Gunung Semangkok, Bukit Fraser