Malaysian citizen that loves cat, food, fishing, outdoor activites and fitness. Full time IT Programmer, Part time blogger.

Kekucing Awang

Kekucing Awang

Perjalanan Hidup Milo

PitaPata Cat tickers

Prediction tak tepat, tapi Malaysia tetap menang!!!

Ok fine, aku tau prediction aku tak tepat, tapi 3 mata yg berharga tu masih boleh memudahkan laluan Team Malaysia masa kat Stadium Gelora Bung Karno tu nanti..

Tapi kan, aku takleh trima drama sinetron oleh Team Indonesia masa second half tu.. Come on la, tak pernah kena laser eh masa kat Stadium Bung Karno tu? Patut la tak tau.. Team Malaysia dah berapa kali kena panahan laser hijau ala2 cyclop tu.. Time lawan kat Indonesia kena, time lawan kat Vietnam pun kena.. Itu la lumrah bila berlawan di tempat orang. Cet.

Hellooo... laser wa color merah occay!

Dan aku pasti, time lawan kat Indonesia nanti, lagi la bermacam2 laser muncul.. Sebab tu penting utk dapatkan banyak mata ketika berlawan di negara sendiri..



Pergh, macam pengulas sukan TV1 plak aku rasa skrg.. Ape2 pun, tahniah Team Malaysia, dan gud luck ketika di Indonesia nanti!

5 comments:

Miss Izah Mohamed said...

ape2 pun tahniah malaysia.. hope 29hb ni catat sejarah.. ehhee

Awang Hafiz said...

yup! jom pg indonesia nak? huhu.

Haa Fakihah said...

hemm kt indon lg provoke teruk. saba jelah. mesia hebat!

Awang Hafiz said...

kann... inilah namanya semangat patriotik.. seiring dgn perkembangan teknologi la kan.. kalau dulu zaman2 baling botol, skrg zaman pancar laser.. be realistic kata mat saleh.

sekamar rindu said...

salam..

sangat hebat..kamu..:) pandailah meramal..

saya dah lihat video tu..

memang ada pancaran leser juga drp penyokong indon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My G7

1. Gunung Tahan (7,186') - Banjaran Tahan, Pahang (Finished)
2. Gunung Korbu (7,162') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
3. Gunung Yong Belar (7,156') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
4. Gunung Gayong (7,129') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
5. Gunung Chamah (7,119') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
6. Gunung Yong Yap (7,110') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
7. Gunung Ulu Sepat (7,089) - Banjaran Titiwangsa (Finished)

My Graduated G

- Gunung Kinabalu, Kota Kinabalu
- Gunung Datuk, Rembau
- Bukit Tabur, Melawati
- Gunung Nuang, Hulu Langat
- Pine Tree Hill, Bukit Fraser
- Gunung Yellow & Pass, Cameron Highlands
- Gunung Brinchang, Cameron Highlands
- Gunung Stong, Gua Musang
- Twin Peak, Bukit Fraser
- Gunung Arong, Mersing
- Gunung Berembun, Terengganu
- Gunung Duri, Ringlet
- Gunung Gerah, Grik
- Gunung Bilah, Grik
- Gunung Semangkok, Bukit Fraser