Malaysian citizen that loves cat, food, fishing, outdoor activites and fitness. Full time IT Programmer, Part time blogger.

Kekucing Awang

Kekucing Awang

Perjalanan Hidup Milo

PitaPata Cat tickers

Award: tHesmUff's 100th follower

Wah, dapat Award lagi.. tak sangka tgh2 blogwalking pun leh dapat Award.


Award ni sebab aku berjaya menempatkan diri sebagai follower ke seratus blogger tHesmUff. Nama sebenar Amir. Org nya comel2 macam Hafiz AF7 dan hampir2 kacak cam Awang Hafiz. (tiberrr perasan)

Amir kata aku kena jawab soalan ni:

1 - Kenapa anda follow saya?
Follow secara kebetulan setelah baca blog Abg Ben tentang entri Dulu Aku Nakal.

2 - Apa kekurangan yang anda lihat di blog saya?
Hmmm, soalan sensitif ni.. Ermm, yg paling ketara adalah penggunaan background picture yg kurang sesuai. Maybe boleh tukar dgn background picture yang lebih soft.. paling selamat, just guna background hitam/putih with minimal image (maybe image kat corner2 ke, kat tepi kiri atau kanan ke)

3 - Cadangan anda untuk mengimprovekan blog saya?
Hmm. ini pun soalan sensitif ni. Mungkin, Amir boleh seragamkan warna blog. Penggunaan tema warna (theme) yg saling melengkapi warna utk entri, comment, link dsb.

Ok Amir, harap berpuas hati dgn jawapan2 yang diberi. Ape2 pun thanks for the Award ya! Keep on Blogging

Korang jemput2 la baca blog Amir/tHesmUff kat sini : one destination : tHesmUff

4 comments:

tHesmUff said...

ok bro..thax..akan dipertimbangkan..hehe...

Imzainieyzulkipli said...

kongret lah yerk..
ko pun rajin2 lah komen blog aku
nnt boleh bg award gk
hahahahaaha

Mr.Ix said...

lagi 2 lagi tuan blog nk dpt 100....hehhhee

Awang Hafiz said...

@amer: ok no prob, sila2. haha

@im: dah komen pasal matt cradle. :)

@ix: itu la.. sape la yg sudi mengisi kekosongan tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My G7

1. Gunung Tahan (7,186') - Banjaran Tahan, Pahang (Finished)
2. Gunung Korbu (7,162') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
3. Gunung Yong Belar (7,156') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
4. Gunung Gayong (7,129') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
5. Gunung Chamah (7,119') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
6. Gunung Yong Yap (7,110') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
7. Gunung Ulu Sepat (7,089) - Banjaran Titiwangsa (Finished)

My Graduated G

- Gunung Kinabalu, Kota Kinabalu
- Gunung Datuk, Rembau
- Bukit Tabur, Melawati
- Gunung Nuang, Hulu Langat
- Pine Tree Hill, Bukit Fraser
- Gunung Yellow & Pass, Cameron Highlands
- Gunung Brinchang, Cameron Highlands
- Gunung Stong, Gua Musang
- Twin Peak, Bukit Fraser
- Gunung Arong, Mersing
- Gunung Berembun, Terengganu
- Gunung Duri, Ringlet
- Gunung Gerah, Grik
- Gunung Bilah, Grik
- Gunung Semangkok, Bukit Fraser