Malaysian citizen that loves cat, food, fishing, outdoor activites and fitness. Full time IT Programmer, Part time blogger.

Kekucing Awang

Kekucing Awang

Perjalanan Hidup Milo

PitaPata Cat tickers

My Birthday Celebration



Hari ni merupakan antara hari terindah dalam hidupku. Aku berhajat nak belanja kawan2 sempena hari special nih.. tempat yg terpikir dalam kepala, Restoran Tupai-tupai.


So antara menu yang kitorang order; ikan siakap goreng masak butter pepper, lemon chicken, udang, masak air kelapa, daging masak thai, kailan ikan masin, dan air buah-buahan.


Ingatkan dah abes makan2 tadi, nak bayar dah. tetiba kawan2 buat surprise; ada kek besday.. hahaha.. terkujat aku dibuatnya.. thanks semua.. :)


Alhamdullilah, hajat aku tercapai. Terharu sebenarnya bila kita ada kawan yang sentiasa bersama-sama kita tak kira susah atau senang. Kalau korang ada kawan macam tu, hargailah derang sebaik mungkin.

Biasalah, adat berkawan mmg ada masanya terasa hati, tapi tulah sebenarnya yang makin menguatkan ikatan persahabatan. :)


I luv u all!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My G7

1. Gunung Tahan (7,186') - Banjaran Tahan, Pahang (Finished)
2. Gunung Korbu (7,162') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
3. Gunung Yong Belar (7,156') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
4. Gunung Gayong (7,129') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
5. Gunung Chamah (7,119') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
6. Gunung Yong Yap (7,110') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
7. Gunung Ulu Sepat (7,089) - Banjaran Titiwangsa (Finished)

My Graduated G

- Gunung Kinabalu, Kota Kinabalu
- Gunung Datuk, Rembau
- Bukit Tabur, Melawati
- Gunung Nuang, Hulu Langat
- Pine Tree Hill, Bukit Fraser
- Gunung Yellow & Pass, Cameron Highlands
- Gunung Brinchang, Cameron Highlands
- Gunung Stong, Gua Musang
- Twin Peak, Bukit Fraser
- Gunung Arong, Mersing
- Gunung Berembun, Terengganu
- Gunung Duri, Ringlet
- Gunung Gerah, Grik
- Gunung Bilah, Grik
- Gunung Semangkok, Bukit Fraser