Malaysian citizen that loves cat, food, fishing, outdoor activites and fitness. Full time IT Programmer, Part time blogger.

Kekucing Awang

Kekucing Awang

Perjalanan Hidup Milo

PitaPata Cat tickers

Wallet O Wallet,


Ape la nasib hari ni,

Pagi tadi aku keluar sahur dgn housemate aku, beli McD Drive Thru jek.. Aku leh tak perasan pulak yg aku letak wallet aku celah tempat duduk kete jek lepas bayar McD tu..

Padi tadi kelam kabut cari wallet tak jumpa.. Last sekali aku called housemate aku tu, rupa2nya mmg confirm tertinggal dalam kereta dia. Dah la dalam wallet tu ada tiket bas nak balik kg esok, kad bank lagi, IC lagi.. :((

Housemate aku kata nanti dia sampai Kedah. dia buat Pos Express. Hopefully sampai la kat KL esok, bas aku esok malam. Tawakal... tawakal... Aku mau balik raya!!

p/s: Dah dapat balik wallet ku.. alhamdulillah! Dapatla shopping utk famili tadi :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My G7

1. Gunung Tahan (7,186') - Banjaran Tahan, Pahang (Finished)
2. Gunung Korbu (7,162') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
3. Gunung Yong Belar (7,156') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
4. Gunung Gayong (7,129') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
5. Gunung Chamah (7,119') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
6. Gunung Yong Yap (7,110') - Banjaran Titiwangsa (Finished)
7. Gunung Ulu Sepat (7,089) - Banjaran Titiwangsa (Finished)

My Graduated G

- Gunung Kinabalu, Kota Kinabalu
- Gunung Datuk, Rembau
- Bukit Tabur, Melawati
- Gunung Nuang, Hulu Langat
- Pine Tree Hill, Bukit Fraser
- Gunung Yellow & Pass, Cameron Highlands
- Gunung Brinchang, Cameron Highlands
- Gunung Stong, Gua Musang
- Twin Peak, Bukit Fraser
- Gunung Arong, Mersing
- Gunung Berembun, Terengganu
- Gunung Duri, Ringlet
- Gunung Gerah, Grik
- Gunung Bilah, Grik
- Gunung Semangkok, Bukit Fraser